Remiko Handelsonderneming
Postadres: Doormanstraat 43
7731BP Ommen
KvK: 69594570
HOME | CONTACT | FILOSOFIE | WEBSITES | MERKEN | DE MENSEN ACHTER REMIKO

De mensen achter Remiko

Remiko hebben we in 2006 opgericht. De naam zelf is een verbastering van onze namen: Renate Michael Koot. Het begon allemaal doordat onze jongens ergens een boekje van Bruder hadden gekregen en daarin een specifiek model hadden gezien. En juist dat model was niet in de lokale speelgoedzaak te krijgen. De fameuze woorden van de verkoper: "ik kan deze wel voor u bestellen". Tja, dat konden we zelf ook wel online, daarvoor waren we niet naar de dure speciaalzaak gereden. Na wat gezoek uiteindelijk gevonden wat we zochten en een idee begon vorm te krijgen. Van het één kwam het ander. Waar we in het eerste jaar blij waren met een enkele bestelling per week, gaat het inmiddels dagelijks met pallets tegelijk erin en eruit.

Remiko is door de jaren van een klein hobby-webwinkeltje gegroeid tot een serieus bedrijf met klanten door heel Europa en zelfs daarbuiten. Waar we de speelgoedverkoop in de eerste jaren nog combineerden met een drukke fulltime baan en een druk huishouden met 5 opgroeiende jongens, gebruikmakend van een klein schuurtje achter het huis, zijn we inmiddels al weer 2x uit onze besdrijfslocatie gegroeid en is op dit moment onze huidige locatie tijdens de feestdagen eigenijk al weer te klein. Een luxeprobleem, beseffen we, maar wel mooi om te zien hoe we hierin gezegend zijn. Net zoals we dat overigens zijn met onze toegewijde medewerkers, zonder wie we de grote volumes producten natuurlijk niet op tijd allemaal verzonden zouden krijgen.

Hoewel we hard ons best doen om u de beste service te verlenen welke mogelijk is bij een prijsvechter, is ons motto: "we werken om te leven" en niet andersom. Met andere woorden, als we aan het werk zijn doen we ons uiterste best voor u, maar ook wij hebben een privéleven. Zodoende zullen we niet aanbieden om op zaterdag of zondag nog maar even wat spoedzendingen de deur uit te doen, of om onze vrije zaterdag thuis te blijven zodat iemand nog even snel een te laat besteld verjaardagscadeautje kan afhalen.