Remiko Handelsonderneming
Postadres: Doormanstraat 43
7731BP Ommen
KvK: 69594570
HOME | CONTACT | FILOSOFIE | WEBSITES | MERKEN | DE MENSEN ACHTER REMIKO

Merken

Remiko levert diverse merken via diverse webshops. Hieronder ziet u een overzicht van deze merken en een link om deze online te bekijken:

MerkLogoBeschrijving
2-Play2-Play speelgoed autos Leuke speelgoedautos voor binnen op het speelkleed. De 2-Play speelgoed autos zijn leuke voertuigen en diverse modellen zijn ook uitgerust met licht en geluid of pull-back motortje.
BritainsBritains agrarisch speelgoed en tractoren Britains is voornamelijk bekend van haar speelgoed op schaal 1:32 met agrarische themas. Speelgoed tractoren van diverse bekende merken, maar ook diverse accessoires als diertjes, figuurtjes en hooibalen voor op de speelgoed boerderij
Bruder Bruder speelgoed / Bruder spielwaren Kunststof speelgoed vrachtwagens, tractoren, landbouw accessoires, grondverzet machines, speelfiguren op schaal 1:16. Hoogwaardige kwaliteit en gemaakt vanuit de "echte" wereld met oog voor detail. Tevens bieden we het volledige onderdelen assortiment.
BuragoBurago schaalmodellenBurago schaalmodellen zijn er in vele variaties. We hebben er enkele in ons assortiment opgenomen.
DardaDarda racebanenDarda racebanen en losse pullback autos. Bouw je eigen racetrack en laat je raceautos over de baan scheuren en door de looping razen.
Dutch Farm seriesAls aanvulling op het vele speelgoed op schaal 1:32 is er ook de Dutch Farm serie met leuke speelfiguurtjes, dieren, gebouwtjes en voertuigen.
Houten speelgoed Houten speelgoed is natuurlijk helemaal in en super verantwoord. We hebben diverse houten speelgoed items.
KidsglobeKidsglobe stallen, schuren, boerderijen en agrarisch speelgoedKidsglobe levert schaalmodellen van stallen, schuren, loodsen en boerderijen. Een zeer goede toevoeging op speelgoed als Siku en Bruder. Artikelen leverbaar in de schalen 1:16, 1:24, 1:32, 1:50 en 1:87
Theo KleinTheo Klein speelgoed gereedschappenTheo Klein speelgoed voor de echte ondernemende en ontdekkende kleintjes. Speelgoed met een educatief karakter. Speelgoed gereedschappen maar ook uit-elkaar-haal modellen.
MeccanoMeccano constructie speelgoedMeccano constructie speelgoed. Een bekend merk dat al jaar en dag prachtig en educatief hoogwaardig speelgoed maakt. Met Meccano kun je de mooiste creaties maken en het leuke is dat elke nieuwe aanvulling gebruikt kan worden samen met de andere Meccano artikelen zodat je steeds grotere bouwwerken en creaties kunt maken.
MinisteckMinisteck mozaiek puzzelsMinisteck bestaat uit kleine mozaiek steentjes met pinnetjes, welke eenvoudig op grondplaten kunnen worder gezet om daarmee prachtige creaties te maken. Complete sets van 10.000+ steentjes en afmetingen van wel 66x53 cm. Tevens leveren we alle kleuren als losse strips voor aanvullingen.
Rollytoys Rollytoys Rolly Toys traptractors Rollytoys is het bekende Duitse traptractor merk. Kwalitatief goede artikelen met duurzaamheid en slim samengesteld zodat de diverse accessoires eenvoudig uitwisselbaar zijn. Zo kunt u eenvoudig Rollytoys aanhangers van de ene naar de andere traptractor omzetten. Voor de kleinsten (vanaf 12 maanden) zijn er de zeer degelijke Minitracs. Super geinige minitractors welke qua model zijn afgeleid van de echte tractors.
Schleich paardenSchleich speelgoed paardjes Schleich speelgoed paardjes. We trachten vrijwel het geheel assortiment speelgoed paarden van Schleich beschikbaar te hebben. Om nog sneller het juiste Schleich paard te vinden, hebben we ook een onderverdeling gemaakt in de Schleich paarden: Schleich paarden - hengsten, Schleich paarden - merries en Schleich paarden - veulentjes.
Science4YouScience4You ontdekkings en wetenschaps kitsDoe nu kleine proefjes thuis, ontdek de wetenschap, leer scheikunde in de praktijk. Met Science4You leren kinderen op een leuke en speelse manier de basis van veelwetenschappelijke experimenten. Leuke proefjes, samen met een goede uitleg. Met de kant en klaar sets kun je direct als kleine wetenschapper aan de slag!
SikuSiku speelgoedSiku is al jaren het jongens speelgoed bij uitstek. Diverse modellen autos, vrachtautos, tractors en in diverse maatvoeringen: 1:32, 1:50/55, 1:87. De modellen zijn in basis van metaal gemaakt en afgewerkt met kunsstof insets.
Stick-itStickit mozaiek puzzelsStick-it is identiek aan Ministeck. In het verleden is door een faillisement van de originele fabrikant de productie verdeeld over twee producenten.
WikingWiking schaalmodellenNaast speelgoed schaalmodellen hebben we voor de echte verzamelaars ook de landbouw en tractor schaalmodellen van Wiking. Prachtige modellen welke zeer gedetailleerd zijn uitgevoerd.
Bent u winkelier en wilt u één of meerdere van deze merken ook in uw assortiment opnemen? Stuurt u dan een berichtje naar info@remiko.nl. We zullen u dan informeren over de mogelijkheden.