Remiko Handelsonderneming
Postadres: Doormanstraat 43
7731BP Ommen
KvK: 69594570
HOME | CONTACT | FILOSOFIE | WEBSITES | MERKEN | DE MENSEN ACHTER REMIKO

Websites

Remiko kent u misschien niet, maar als u wel eens op internet op zoek bent geweest naar speelgoed, is de kans groot dat u ook één van onze webshops bent tegen gekomen. Hieronder een overzicht van de shops en het speelgoed dat u er kunt kopen:

Screenshotwebsite en omschrijving
bruder speelgoed website met Vrachtwagens en trekkers van Bruder, Siku, Kidsglobe en Wiking www.bruder-speelgoed.nl
Omdat het merk Bruder dermate veel verschillende producten omvat, welke eigenlijk binnen een gewone speelgoedwinkel niet geheel tot hun recht komen, hebben we speciaal voor dit merk een losse webwinkel opgebouwd. Hier kunt u alle artikelen van Bruder terugvinden onderverdeeld per categorie:
- vrachtwagens en transport
- trekkers en landbouwvoertuigen
- aanhangers en accessoires voor landbouw
- graafmachines en grondverzet
- B World speelfiguren
en tevens alle onderdelen van Bruder.

Daarnaast hebben we ons "andere" speelgoed grotendeels ook beschikbaar via deze website, zodat u dat niet via twee losse bestellingen hoeft te plaatsen. Wel zo gemakkelijk. Zo verkopen we onder andere de volgende merken en categorien:
Britains
Houten speelgoed van Joueco
Kidsglobe
Meccano
Schleich of kijk voor het gehele assortiment Schleich paarden hier
Science4you
Siku
Theo Klein
Houten kunstwerken, wandversieringen, klokken en huisdecoratie www.madetobedifferent.nl
Om een beetje uiting aan onze creativiteit te geven en omdat we niet alleen maar speelgoed verkopen hebben we ook een webshop in woonaccessoires. Daar treft u overigens ook een aantal unieke en handgemaakte items aan, omdat we zelf ook niet altijd stil kunnen zitten.
Lampen
Klokken
Kleine meubels
Wanddecoraties
Wereldbollen
Sfeerlicht
Beeldjes en sculpturen
Decoratie
webshop jongens-speelgoed met merken Bruder, Siku, Kidsglobe, Rollytoys, Wiking, houten speelgoed en houten treinen www.jongens-speelgoed.nl
In de speelgoed winkel jongens-speelgoed.nl treft u vrijwel ons gehele assortiment speelgoed aan. Waar we in 2006 zijn begonnen met een enkele kleine webwinkel, zijn we steeds verder gaan specialiseren. Omdat het handig is om ook de verschillende producten samen te kunnen kopen, zonder daarvoor bij verschillende losse webwinkels te moeten shoppen om de laagste prijs te krijgen, hebben we de speelgoedwinkel jongens-speelgoed.nl opgebouwd, met daarin het speelgoed van onze diverse merken. Dus of u nu op zoek bent Bruder speelgoed vrachtwagens, autos, vrachtwagens of trekkers 1:87 van Siku, boerderij, stal of schuur van Kidsglobe of een grote traptrekker van Rolly Toys, u gaat het allemaal vinden op jongens-speelgoed.nl. We proberen regelmatig het assortiment uit te breiden, dus uiteraard bent u van harte uitgenodigd om onze shop weer eens te bezoeken. Zo hebben we bijvoorbeeld ook het gehele assortiment Ministeck en Stick-it beschikbaar.

Momenteel zijn de huidige merken te koop via deze webshop:
- Bruder, speelgoed autos, vrachtwagens, trekkers en speelfiguren 1:16
- Darda, racebanen
- Falk, traptrekkers
- Meccano, constructiespeelgoed
- Siku, speelgoed autos, vrachtwagens en trekkers, schaal 1:32, 1:50 en 1:87
- Kidsglobe, landbouw speelgoed, schaal 1:16, 1:24, 1:50, 1:87
- Ministeck en Stick-it, mozaiek puzzels
- Rolly Toys, traptrekkers
- Schleich, speelgoed paarden
- Theo Klein, speelgoed gereedschappen en constructie voertuigen
goedkoop Ministeck en Stick-it online kopenwww.ministeck-online.nl
Ministeck, van een enorme berg kleine steentjes de meest fantastische en kleurrijke platen maken. Sinds jaar en dag is Ministeck een begrip in menig huishouden. Niet alleen leuk en leerzaam voor kinderen om hun fijne motoriek te oefenen, en om beter ruimelijk inzicht te ontwikkelen en trainen, maar ook gewoon een uitdagende bezigheid om vele vrije uren mee te kunnen vullen. We leveren zowel Ministeck als Stick-it (beiden compleet uitwisselbaar en qua vormen en afmetingen identiek) waardoor we het grootste aanbod van Ministeck en Stick-it in Europa hebben met meer dan 200 verschillende dozen en sets en meer dan 20 verschillende Ministeck en Stick-it voorbeelden boekjes, leverbaar uit eigen voorraad. Daarnaast bieden we ook diverse aanvullingen zoals Ministeck en Stick-it kleurstrips, Ministeck losse puntjes en Ministeck en Stick-it grondplaten.
Rollytoys-traptrekkers webshop met traptractors en loopautoswww.rollytoys-traptrekkers.nl
Net als bij de producten van Bruder is het merk Rolly Toys dermate veelomvattend dat het onderbrengen van deze artikelen in een grotere webwinkel maakt dat de traptekkers niet geheel tot hun recht komen. Omdat Rolly Toys ook verschillende producten maakt, geschikt voor diverse leeftijden, hebben we deze artikele op de website rollytoys-traptrekkers.nl allemaal hun eigen overzichtspagina gegeven:
- Rolly Toys Minitracs - leeftijd vanaf ca. 1,5 jaar
- Roly Toys Rollykid traptrekkers - leeftijd vanaf ca. 2,5 jaar
- Rolly Toys junior traptrekkers - vanaf ca. 3 jaar
- Rolly Toys Farm Tracs - echte look-a-likes van de echte tractoren, vanaf ca. 3 jaar
- Rolly Toys X-tracs - de grootste modellen
- Rolly Toys Diggers - graafmachines voor in de zandbak
- Rolly Toys aanhangers en trailers
- Rolly Toys accessoires
- Rolly Toys onderdelen om uw gebruikte traptrekker weer een tweede leven te geven
- Rolly Toys stickervellen
Naast de producten van Rollytoys leveren we via deze website ook Falk traptrekkers en loopautos en Retrorollers.